Turnuvanın Başlangıç Tarihi: 29 Kasım 2014 - Cumartesi: Akşam 10


NOT: Turnuva bundan sonra oyuncuların kendi oynama sürelerine schedule yoluyla forum üzerinden belirlemeleriyle devam edecektir.


Oynanılacak Format:

Turnuva ayarları karışık ve zor olmamakla birlikte, aksine maçlar sadece 1v1 ve iki kişi arasında olduğu için çok basit ve anlaşılabilirdir.

* Maçlar bo5 oynanacaktır ve 5 rounddan oluşacaktır. 5 Rounddan kasıt; 5 ayrı rakip ve 5 ayrı haftayı kapsamaktadır.

* Yenilen oyuncu o anki round sisteminden elensede, ilerki roundlarda tekrar katılma fırsatı olacaktır. Tabi ki başka katılım istekleri olduğu sürece, yenilen oyuncunun tekrar seçilme ihtimalide o kadar düşük olacaktır. Ayrıca, yenilen oyuncunun tekrar oynama hakkı kazanma süresi turnuva admini tarafından ilerki süreçlerde belirlenecektir.

* Turnuvaya özel 'Turkish Map Pack' yapıldı. Turnuva Formatı şöyle olacaktır; BO5, İlk maçın haritası Turkish Map Pack olacaktır. İkinci maçın haritasını ilk maçı kaybeden oyuncu belirleyecektir. Üçüncü maçın haritası ise ilk maçı kazanan oyuncu tarafından belirlenecektir. Dördüncü maçın haritasını anket ile belirleyeceğiz. Son maçın haritası ise Arabia Huns war olacaktır. (Oynanan Round, 4. veya 5. maça gerek kalmadan biterse maçların oynanma gereği yoktur, örnek: 3-0 / 3-1)

* Irk seçimi Adminler tarafından belirlenmeyen her maç için serbestdir, YALNIZ ırk seçerken Hidden Civs'in odadan ayarlanılması gerekmektedir.

* 2. ve 3. Maçlarda Home Map olarak seçilen haritanın Arabia olması yasaktır. Yani Arabia zaten 5. Maçta oynanılacağı için Home Map listesinden kaldırılmıştır.

* Arabia ve Dry_Arabia aynı harita olarak sayılır. Bu yüzden Dry_Arabia'da home map olarak seçilemez.

* Seçilen oyunculardan istek olduğu taktirde oyuna 2 ile 4 dakka arası spec delay koyulabilir. (İsteğe bağlı)

* Mevcut oyuncumuza, anket yoluyla rakip seçerken bazı unsurları göz önünde bulundurmamız gerekmektedir. Örneğin: 16+ puanlı mevcut oyuncumuza karşı rakip seçiliyor ise, onun karşısına 18+ üstü oyuncu çıkartmak abes kaçacağı için bu şekilde oylama yapmıyacağız. Oynanan oyunda iki tarafında yenme şansı (azda olsa) mümkün olması gerekmektedir.

* Turnuvada puanlama sınırı oynanan round'ın leveline göre belirlenir. Bir üstteki maddede belirtmiş olduğum gibi, seçilen oyuncuların ikisininde birbirini yenme şansı olması gerekmektedir. Yapılan oylamalar ve oylamaya kabul görecek kişiler bu doğrultuda seçileceklerdir.

* Kayıt başvurusu yapılan oyuncuların puanları ve gerçek oynadıkları level, Admin tarafından belirlenip kabul edilip edilmediği oyuncuya özel mesaj yoluyla iletilecektir.

* Admin turnuvada oynamıyacaktır.

* Admin istediği kuralı ve turnuva içeriğini değiştirme hakkına ve yetkisine vardır.


Home Maps:

FR Haritaları:
Arabia / SY_Dry_Arabia
Archipelago
Arena
Baltic
Black Forest
Coastal
Continental
Crater Lake
Regecide Fortress
Ghost Lake
Gold Rush
Highland
Islands
Mediterranean
Migration
Mongolia
Nomad
Oasis
River
Salt Marsh
Scandinavia
Team Islands
Yucatan

Özel Haritalar:
Land Nomad
Border Dispute (LR)
HomeLand_v4
Plains_v4
WiC_Atacama
WiC_DesertFox
WiC_Hills
WiC_Sand_Maze_v2

Turkish Map Pack Haritaları:

FR Haritaları:
Arabia
Arena
Ghost Lake
Gold Rush
Highland
Mongolia
Oasis
Yucatan

Özel Haritalar:
Border Dispute (LR)
HomeLand_v4
Plains_v4
SY_Dry_Arabia
WiC_Atacama
WiC_DesertFox
WiC_Duopoly_v2
WiC_Hills
WiC_Sand_Maze_V2
Wic_Team_Acropolis